Påsklov!

Ja nu är det faktiskt påsklov i en vecka, så himla gött! Vi får se vad som händer på lovet men ta det lungt ska jag absolut göra! Ha en bra dag så hörs vi senare! <3


åttaofyrtio-29mars 2012

Nu är jag i skolan och borde ägna mig åt att plugga. Men ni vet själva hur det kan bli när man ska plugga. Jag tror att jag ska kolla på något avsnitt av stylisterna iställlet ;) Skönt att jag slutar lite tidigt idag förresten för att jag ska hinna med min buss så jag kommer hem innan jag ska till trafikskolan. Precis, idag ska jag på introduktionskurs på trafikskolan. Det ska bli kul o se om det är sådär tråkigt som alla säger ;) Eftersom jag använder mig av skolans dator så har jag inga bilder. Nu måste jag i vilket fall återgå till det jag skulle göra. Även om jag hade kunnat skriva en hel bok här och nu om massor av ointresenta och onödiga saker. Men nej, det tar vi en annan gång! <3

Det är bara att bita ihop...

... och klara resten av veckan. För sen väntar ett härligt påsklov :D Det lär nog inte vara några problem att klara av denna veckan, vi har det lungt i skolan och vädret är helt okej (även om jag saknade solen idag). Jag har dock hört att det ska bli bara några få plusgrader i helgen, får se om jag överlever då! Nu ska jag försöka avsluta veckans plugg och sedan läsa lite innan det är dags att sova. På torsdag är det förresten dags för mig att gå introduktionskursen så att jag kan ut i trafiken o köra lite sen! :)

Photoshop!


hade lite tråkigt innan så då fick photshop bli min räddare, dock kunde resultate blivit bättre ;)

Dagen!

Idag var jag ute vid havet o grillade en sväng, trots att det bara är var två grader. Det känns verkligen när man är hos mamma och hos pappa så är det strålande sol och femton grader. Här har det som sagt bara vara varit två grader och molnigt som bara den! Ibland önskar man att man hade en egen sol att ta med sig överallt :) När vi kom hem från grillningen så pusslade vi ett pussel och jag "tjuvstartade" även lite med övningskörningen här hemma på gården, ska nämligen gå introduktionskursen på torsdag, sen ska jag ut i trafiken på riktigt :)


UF mässa!

Idag bär det av till Gislaved och UF mässan. Det kommer bli en heldag där. Skönt att slippa sitta i skolan o jobba innan helgen. Även om det hade varit skönt att sluta innan fem -.-  Det går fortfarande inte ladda upp bilder p.g.a segt internet. Så ni får stå ut även denna gång!

Segt!

Hemma nu efter en lång dag. Började med två timmars träning på friskis vilket var gött!! Sen matte och naturkunskap i 3,5 timmar. Det var faktiskt den första "roliga" naturkunskapslektionen. Nästa naturlektion ska vi köpa frukt, haha ;) Så dagen har varit helt okej. Men nu har internet blivit sådär segt igen! Jag blir så sur på det! Därför blir detta ett bildfritt inlägg, men hoppas ni står ut! :)

Dag 16: Självporträtt i svartvitt


El cabello

I helgen så slingade jag håret. Syns dock inte jättemkt, men här är resultate iaf :)
Innan:

Efter:


Dag 15: Kärlek

Vad passar inte bättre än en bild från ett bröllop (+dop) som jag var på för något år sedan. Det är äkta kärlek <3

Ny vecka, nya tag!

Nu är det dags att ladda upp inför en ny vecka som börjar imon. I helgen har jag tagit det lugnt och även fixat mitt hår lite, bilder kommer senare i veckan :) Nu väntar först något avsnitt av stylisterna på datorn och sedan tv med kontoret, time out och ev. partaj :P

Taken

Nästa film jag har sett heter taken. Den handlar om två 17(?) åriga tjejer som reser till Paris. Det som skulle bli deras drömresa slutar i en katastrof. I rollerna finns b.l.a skickliga Liam Neeson. Jag tycker att filmen var ganska bra. Men den blev lite för tråkig efter ett tag tycker jag allt. Men ibland var den riktigt spännade. Så den får ett medelbetyg av mig ;P

In the school!

Just nu befinner jag mig i skolan. Jag börjar om en o en halv timme så nu är det plugg som gäller till dess! Det är b.l.a engelska och natur som måste göras! Lektionerna idag kommer vara naturkunskap, spanska och idrott då vi ska testa på judo :) Det ska bli kul att testa en ny "sport" även om det är lite surt att sluta klockan fem en fredag :/


Den dagen min dotter blev galen

Hade tänkt recensera en bok som jag har läst, lite senare kommer även två filmrecensioner upp :) Jag har då läst den dagen min dotter blev galen av Michael Greenberg. Boken är en sann historia som pappan själv har skrivit. Den här boken handlar om en familj där dotter plötsligt blir psykist sjuk. Det blir rikitgt tufft för familjen. Jag har lite blandade åsikter om boken men i huvudsak var den bra. Den var så himla sorglig och jag blev lite berörd av boken. Jag tycker också att den var bra skriven. Så den här kan ni läsa om ni gillar lite djupare och sorligare böcker :)

Nightmare on Elm street

I helgen såg jag den nyinspelade (2010) versionen av Nightmare on Elm Street. Jag hade inte sett den innan, men jag har hört från många att den ska vara bra, och jag kan bara hålla med! Den handlar om några ungdomar på Elm street. De börjar drömma mardrömmar om samma man, Freddy Cruger. Men mardrömmarna är som att vara vaken. Det är lite svårt att förklara, men om man ser filmen så fattar man. Det är iaf en typ rysare. Jag gillar rysar och skräckfilmer, men har haft svårt att hitta någon som är jättebra. Men det var denna. Det bästa var att man ibland inte visste om de drömmde eller inte och då kunde Freddy komma fram helt plötsligt :P Verkligen att rekommendera om man gillar rysare :)

Dag 14: En vinterbild

Detta var inte så svårt, har fullt med vinterbilder, det svåra var att bara välja en :P Men det får bli en bild som visar en härligt solig vinterdag ;)


Popcorn is the shit!

Idag bjöds det på popcorn utanför högskolan, vilket var riktigt gott ;) Sunanda får stå för dagens bilder:


Contagion

Handlar om en sjukdom som börjar sprida sig från Kina över hela världen, Chicago och London är de ställen förutom Kina som är mest drabadde. Den här sjukdomen smittas bara man rör vid personen och den är totalt dödlig. Jag tycker filmen var helt okej, den var lagom spännande även om det kanske inte var superkul att kolla på en film om en sjukdom :P Men helt klart sevärd!

Vetlanda!

Helgen blev inte helt som planerat, men det blev sjukt bra ändå. Jag återsåg några kära kompisa i vetlanda. Från början skulle vi vara ca. 7 stycken som skulle bowla o så. Men sen så blev vi bara tre stycken. vi bestämmde oss för att hänga i vetlanda under förmiddagen. Sen skulle vi då åka hem och då visade det sig att vi hade kollat fel så vi hade kollat när bussen kom fram. Detta ledde då till att vi missade bussen. Det kom inga fler bussar den dagen -.- Då sa vi att vi kunde åka tåg. Vi skulle bara behöva vänta ca. 30 min. Men vi var tvugna att byta tåg i nässjö o så kollade vi när det gick från växjö, o det skulle bara vara 20 min däremellan, perfekt! Ja det gick ju bra till vi kom till nässjö, då gick vi till spåret där tåget skulle komma, men det kom inte... Vi insåg då att vi hade tänkt en timme fel. Det var alltså en timme kvar.... Aja det blev en lång o härlig dag trotsallt! :)

I helgen...

... ska jag åka till mormor och även göra ett kärt återseende i vetlanda. Det kommer nog bli en bra helg. Men först spanska prov och naturkunskap! ;)

Dag 13: tema ljus

Insåg just att det var ett tag sen jag fortsatte på min "lista". Så nu är det dags! Man kan ju tolka ljus som man vill. Jag kände för att tolka det som stearinljus ;) bilden tog jag för något år sen.


Bloggnews!

Jag följer en hel del andra bloggar, endel mer slaviskt än andra. En underhållande blogg som jag klickar mig in på titt som tätt är Spiderchick. Nyheten är då att hon ska få sitt andra barn i sommar :) Kul säger jag bara. De verkar vara en mysig och lite lullig familj :P Jag ser framemot att läsa allt om tillökningen senare i höst :P

Hamilton - i nationens intresse

Var ju faktiskt på en till bio förra helgen, så här är recesionen på den!
Den handlar då om en som heter Carl (tror jag) Hamilton. Han jobbar i svenska ambassaden typ. Sen får han ett uppdrag att bevaka några bomber typ. Men det är kanske inte så lätt som han först trott, speciellt inte när hans privatliv håller på att falla sönder. Filmen var faktiskt bättre än jag trodde, brukar inte vara ett fan av actionfilmer. Den innehåller ibland ganska mycket blod, men det är ingenting som stör mig, det gjorde bara filmen bra! För er som har undgått det så är det Mikael Persbrant som spelar huvudrollen. Filmen var alltså helt okej. Men jag har sett filmer som är mycket bättre :)

This means war

Har ännu inte lagt upp recensionen på den bio som jag o julia var på förra helgen. Men nu är det dags! Filmen vi var på hette this means war. Det är två bra killkompisar som båda är singlar. Sen lyckas de fastna för samma tjej och gör allt de kan för att hon ska välja just dem. De jobbar även som spioner så det är ganska lätt för dem att komma på olika knep. Haha, jag älskar verkligen denna filmen, sjukt rolig ;)  Verkligen att rekommendera om man gillar romantiska komedier!

Hip Hip Hora

Som jag skrev innan så har även jag o Mia kollat på film. Vi kollade på hip, hip, hora. Den handlar om ett par tjejer som börjar sjuan. En dag går en av en tjejerna på en fest. Det slutade kanske inte helt som det var tänkt. Dagen efter blir hon bla. kallad hora. Vänskapen med vännerna sätts också på prov i denna underhållande film. Den var riktigt kul faktiskt, så om ni inte har sett den tycker jag att ni borde göra det ;)


Kosta

Blev en riktigt mysig och härlig kväll hos Mia i helgen. Vi åkte bla. annat till Kosta. Det var kul och jag hittade faktistk litegrann. Men sen var det kul att bara gå där o kolla i affärerna med härligt sällskap :) Vi har också kollat på film och det kommer en recension på det lite senare...


Mina köp:

Konstigt att bilderna blev på fel håll när de är rättvända i datorn :S

Dag 12: min vardag

Okej, den här var inte helt lätt. Men mycket av min vardag spenderar jag i skolan. Så det får bli en bild på den.

Bowling :D

Skoldagen slutade riktigt bra idag. Vi hade nämligen bowling på idrotten. Det var riktigt roligt även om det kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mig... Jag och Sunanda bestämmde att förloraren fick bjuda den andra på en glass. Det blev jag som tillslut förlorade :( men kul var det iaf :) Sen avslutades hela dagen med ett riktigt tufft spinningpass.
Okej, Sunanda var kanske lite värd sin glass efter att ha lyckats med detta:

Här är reslutatet: (det ska stå bjud på glass nu emelie, embla och sunanda ska bjuda)

Drar till Mia imon efter skolan så vi får se hur uppdateringen blir i helgen :)

RSS 2.0