Idag har jag....

Latat mig :D kul va? Okej kanske inte så jättekul. Eller för mig kanske men inte för er som läser x) Har typ bara kollat på film o ätit fruksallad. Det var min eftermiddag det. Återkommer med något roligare nån annan gång.

Elr förresten, hur skulle ni tolka detta:

Jag kommer till skolan:

Person: E du nyvaken?
Jag: öhh... ne?
Person: Har du inte fixat håret?
Jag: Jooo! (har ägnat typ 20 min åt det!) Men det har väl inte du?
Person: Ne, jag fixar aldrig håret.
Jag: Kul att höra att man e ful i håret det första man hör på morgonen... -.-
Person: Det kan tolkas på många sätt, snygga byxor!

Det gjorde min dag! (NOT)

Aja har inga roliga bilder, men ni överlever väl...

Besök

Har inte haft något internet sen i onsdags, varken i skolan eller hemma, därav ingen bloggning. Men nu ska det fungera. Det jag hade tänkt skriva var att vi snart ska välja till gymnasiet! Kan inte säga annat än att det är läskigt. Igår var vi iaf på fbgs gymnasieskola för att kolla på två program som vi var intreserade av. Jag valde natur och ekonomi. Kan säga att ekonomi verkade fett kul, så antagligen blir det det! Annars har jag inget intresant att skriva. Hehe men hörs!
Har man bildbrist, så har man... Hade tråkigt en dag så tog några fail bilder.

Ännu en dag

...har snart susat förbi. Herregud va tiden går fort säger jag bara! Om två veckor e det dags för det första np:et i svenska :O scary!
Och redan imon e det dags för terminens första prov. Det är ett no prov om matspjälkningen! Så nu e det bara att plugga järnet o hoppas att det går vägen ;)
Men vi har betydligt mer än så denna veckan:
imon: no-prov och spanska läxa
torsdag: besök på fbgs gymnasieskola med genomgång av programmen
fredag: so- redovisning, spanska "redovisning" och engelska läxa
Aa lite lagom mkt sådär :/
Ciao Bella!

Skridskor!

Ja igår åkte jag skridskor för första gången iår tsm me min kusin o mina bröder. Det var dock rätt jobbigt efter att ha haft Friskis o Svettis på idrotten dagen innan... Så nu tycker jag ganska synd om mina ben, fulla me blåmärken och fyllda med träningsverk :/ men det går väl över!
Efter den lilla turen på isen drog jag till Frida. Vi hade det mkt roligt när vi spelade ett "charad-spel", kollade på fångarna på fortet och en film som hette fishtank :)
Det är väl det jag har gjort i helgen, åt tårta i fredags för pappa har fyllt år.
Imon e det skola igen, ha det bra!
ungefär såhär såg det ut...

2011?

Ja det verkar bli ett lite annorlunda år datumsmässigt. De speciella datum vi kommer ha är:1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11. Ja det är ju inte så vanligt att det e så många datum me samma siffror! Jag känner på mig att bara för det som kommer det ske något spec. detta året ;) haha
Men men idag har jag iaf typ bara slappat o spelat lite ps2. Men nu ska jag kolla bloggar sen blir de Sveriges Mästerkock, inte för att jag är så insatt i mat, men kollar mest på det för att det liknar idol (a) o för att personerna som e me verkar lite roliga. Haha diggade "Ernst" från förra veckan. Puss!


District 9

Har precis flyttat mig från soffan till sängen efter att ha kollat på film. Det blev ett dåligt val denna gången. Jag (o min bror som slutade kolla eftersom han hade sett filmen innan) tyckte den va skitdålig. Asså den kanske va bra om man gillar helt knäppa filmer om utomjordingar. Men det gör inte jag. Den handlar om en kille som e påväg att bli en "räka" (utomjording).
Just för tillfället sitter jag o chattar me en saknad antonia på fb. Aa vår konversation är inte direkt som den borde men aja. Kram!

Slapp helg

Denna helgen har jag bara slappat. Jag har med andra ord gått runt i pyjamas hela dagarna o inte gjort NÅGONTING, riktigt skönt måste jag säga. Eller okej mamma tvingade mej o städa lite o så har jag läst en massa :P
Aja imon börjar skolan på riktigt me läxor o sånt :/ Ska strax kolla på Solsidan som börjar idag :D
kram
Mina bröder o coffe får stå för bilden :

Need For Speed :D

Japp ni läste rätt Need For Speed. Jag o bilspel har aldrig funkat så bra ihop. Jag e nämligen inte så bra på sånna spel eftersom jag aldrig klarar barnorna blir jag sur o slutar spela x) Men för några år sedan vi fick vårat ps2 fick vi även Need For Speed carbon. Jag började spela ett tag o klarade bana efter bana (!!), men sen kom jag till en bana som bestod av tre race som man var tvungen att klara på rad för att låsa upp fler banor. Aa det gick inte så bra o jag försökte typ 10000 ggr innan jag gav upp. Sen har jag bara testat banan nångång ibland. Men igår när jag inte hade någonting att göra så testade jag banan o jag klarade den på första försöket :D Jag blev jättechokad X) Så vann jag även massa pengar så jag kunde köpa en ny o bättre bil så jag klarar alla banor ;) Ja idag har då bara nördat NFS typ från halv fem till lite efter sex. Erkänn att det är såååå roligt att läsa om mina skills....
Idag blire bilder på min nya ring som jag bara ÄLSKAR, det är en trefingerring som kommer från StyleByTyra!
en oseriös bild på mej men den bjussar ja på ;)

Recept!

Idag har jag bakat :D
Det blev ett par kakor me väldigt lite socker (så man kan äta många ;)) o chokladbitar i. De blev supergoda! Och för att inte vara alltför egoistiskt bjussar jag på receptet:
Ingredienser:
100g smör (rumstempererat)
1/2 dl socker
1 msk sirap
50 g mörk blockchoklad
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
Gör såhär:
Först så  blandar man ihop smöret, sockret och sirapen. Sen hackar man chokladen i småbitar och blandar den me mjölet och bikarbonaten. Häll sedan i mjölet i smörblandningen o arbeta samman till en deg. Av degen gör du sedan ca. 2-3 st "korvar" med en diameter på ca. 3 cm. Låt stå i kylen en timme. När de är kalla skär du "korvarna" i lagom tjocka skivor o lägger dem på en plåt. In i ugnen på 225° i ca. 7 min. Sen e det bara att avnjuta :)
Såhär blev mina kakor!

Måndagen den 10/1 2011

Idag var det skola igen. Det var faktiskt ganska roligt att komma tillbaka även om jag var lite trött. Men sista lektionen hade typ alla i klassen huvudvärk, så det va nog inte bara jag. Vi fick ju nytt schema :D
Vårat blev sååå mkt bättre än förra terminen. Dock ligget idrotten kvar sista timmen på onsdagar så man får springa till bussen, annars var det bra. Idag hade vi både hemkunskap o bild. Rätt soft att ha mkt praktiskt på en måndag :D På hemkunskapen gjorde vi en köttgryta me äpple o pasta, det var faktiskt gott.
Imon har vi elevens val o jag har fått självkänsla.
NU ska jag bara mysa ner mig under täcket med en bok o kankse en bit choklad? Det är så himla kallt!
Blir ett bildfritt inlägg idag!

Snö kan va bra ibland

Skulle ju till tandläkaren idag. Men han ringde på morronen o sa att han va insnöad o inte kunde komma. Gissa om jag blev glad :) Så nu har legat o sovit o läst hela förmiddan. Ska snart börja städa lite o packa till pappa.
Idag har jag på mig en ny tröja från gina tricot.
Vi får se om jag uppdaterar mer idag eller till helgen ,om inte så hörs vi på söndag :)

Great day!

Har varit i halmstad o shoppat i dag me Estrid. Men eftersom jag var i jönköping för några dagar sedan så hade jag inte så mkt pengar kvar. Det blev då inte så mkt köpt, ett par vantar, hårnålar o nagelstickers. Grymt kul vare!
Sen när jag kom hem så åkte familjen o bowlade, skojsigt!
Nu ska bara sitta o lata mig ett tag innan det är dags att krypa till bädd. Imon är typ min enda lediga dag på lovet, sticker till pappa sen, o då ska man såklart till tandläkaren kvart i nio -.-
Nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt tjat. Kram
inte föratt bilden har så mkt me inläggget att göra, men den får duga ;)

Nytt år, nya möjligheter!

Nu är det 3:je januari 2011! 2010 var ett fantastiskt år för mig. Jag hoppas att 2011 blir minst lika fantastiskt. Känner på mej att det kommer bli super!
Har precis avslutat ett 1,5 timmes långt samtal med den saknade Estrid.
Nu till vad jag har gjort på lovet:
Jul: Julen firade jag först hos pappa på julafton o sen hos mormor me släkten på juldagen. Kommer dock fira mer framåt helgen me Frida :D
Nyår: Firades hos mormor. Dock gick det sådär me fyrverkerierna. Det blåste jättemkt o duggade. Vi fick bara iväg en raket :( Stubinen slocknade på de andra. Så det blir att spara de till nästa år.
Däremellan har jag hunnit me en heldel. Shoppat på mellandagsrea (New Yorker!) me Mia, kan visa mina fynd lite senare, kollat på gamla klassiska filmer såsom familj på väg, ett päron till farsa firar jul m.m Sen har jag ätit mängder me julgodis... En sak som jag tänkt på är att jag inte har ätit något julbord iår :O Jag skulle gjort det men när min morbror va på samma ställe som vi skulle till me sitt jobb blev alla spysjuka. Ja, vi avbokade.
Hoppas ni har haft ett bra lov för nu e det bara en vecka kvar till skolan börjar igen :O

RSS 2.0