Dagens vill ha!

Jag suktar lite efter att ha en fin spegel, med fin belysing. Jag tror att om man har en fin spegel så mår man automatiskt lite bättre och känner sig snyggare ;)
 
 

2014

Nu är året här, som ska det bli det bästa någonsin! Jag kmr ju ta studenten, vilket jag bara det hoppas kmr va ett oförglömligt minne. Sedan så kmr det bli en del resor, vilket alltid är kul. Jag ska göra saker som gör att jag mår bra, för det är det viktigaste. Jag ska försöka leva mer hälsosamt och träna mer, hitta ett bra jobb, leva livet och vara mer modig. Min kropp kommer också få mer utsmyckning i form av navelpiercing och tatuering. Att hitta kärleken och motiveringen vore inte helt fel det heller! Så med andra ord hoppas jag på att dessa snart 11 månader som är kvar kommer bli fantastiska och jag ska tänka mycket på mig själv!

Här igen!

Jaha, då har snart en vecka gått på den sista terminen i trean, det känns både skönt, men också jobbigt för att jag ännu inte vet vad som kommer att hända till sommaren. Det är ännu en olöst gåta, som jag snart har ett svar på hoppas jag!

Dags att vakna

Ja, är inte så himla aktiv, men har typ glömt bort min lilla blogg. Har iaf haft det sjukt bra och även hunnit med att gå på jullov. Det är dock snart slut och då är det dags att återvända till skolan igen! Men iår är jag mer taggad än någonsin, det är ju trotsallt inte långt kvar till STUDENTEN! :D

RSS 2.0