Nu.

På schemat just nu: plugg!

1:a advent 2011

Idag är det första advent, helt sjukt att det snart är jul! Aja, i fredags var jag iaf på Veronica Maggios konsert. Den var sjukt bra. Och igår så blev det en liten snabbis på stan me Julia. Nu ska jag åka in till stan igen för att skapa lite julstämming. Det är nämligen julskyltning idag :) Ska bli mys. Jag har faktiskt tagit några bilder på Veronica, men har inte lagt in dem i datorn än, men de kommer att komma upp här så småning om. Dags att dra, ha en mysig första advent allesammans <3

Wihoo!

Ja nu har ännu en vecka gått i skolan snart! Herregud va fort tiden går, snart jul ju :O
Imon slutar vi tolv o efter det drar jag hem till Julia o sen så sticker vi på konsert me Veronica Maggio. Längtar, det kommer bli asnice! :D

Vad gör ni i helgen?

Bion.

Den va så sjukt bra. Jag vill se den igen, NU! Det ska också bli spännande att se nästa del eftersom slutet va väldigt öppet för nästa del. Se den om ni inte redan gjort det!

Bollywood

Idag har jag dansat bollywooddans. Det är en indisk dans. Det var faktiskt kul, även om det var lite svårt att hänga me. Det va mkt rörelser me både händer o fötter ;) men det va spännande, så  om ni får chansen, testa det!

Breaking dawn!

Drar på bio idag igen. Den här gången på breaking dawn tsms me Frida o Rebecka :)
Recension kommer senare, efter helgen för ikväll åker jag till mormor o på söndag så ska jag testa på en grej som jag avslöjar lite senare... <3

Paranormal....3

Va som sagt på bio igår. Har några saker att säga om bion.
1. Den var inte populär, då det bara va sex pers i hela slongen.
2. Den va inte läskig, satt o skrattade en hel del.
3. Handlade om det som hände innan film 1&2, alltså när Katie och Kristi va små.
4. Jag kollade på trailern EFTER att jag hade sett filmen, haha. Total fail! Det som hände i trailer va inte ens med i filmen x)
5. Det kommer antagligen komma en fyra, eftersom den slutade som den gjorde...
6. Va sämre än 2:an, men bättre än 1:an

aa, nu vet ni lite om vad jag tycker om filmen....

Hos Julia

Hej detta är ett tidsinställt inlägg! Men är antagligen hos Julia nu. Vi ska på bio om ca. en timme o sen sover jag hos henne. Hoppas filmen är bra nu, recension kommer senare!
Kram

Fars dag!

Grattis pappa på farsdag, av mig fick pappa ett gratis träningspass :P

Paranormal Activity 1&2

Igår kväll kollade jag på pa 1&2 eftersom jag ska se trean på bio imon. Jag måste säga att de va lite av en besvikelse... Trodde de skulle va typ skitläskiga. Ettan va inte ettt dugg läskig, det var bara precis i slutet som det hände lite läskiga saker. Men sen kollade jag på tvåan o den va bättre även om den heller inte va superläskig. Asså jag fattar inte vf skräckfilmer inte är läskiga? :S Jag har ALDRIG sett en skräckfilm där jag har varit rädd största delen av filmen. Många skräckfilmer är ju mest roliga och överdrivna, haha Aja får se hur trean blir imon, hoppas den är bra!!!

Vill ni veta vad filmerna handlar om? I den första får man följa ett par från deras kamera. De filmar på nätterna och då händer det massa läskiga saker som de inte visste om förut. I tvåan får man följa tjejen i parets systers familj. De har fått "inbrott" o sätter upp massa övervakningskameror. Men då märker de att andra saker händer, är det en demon?


Lördagendentolftenovember

Har varit en soft dag idag. Va en sväng i stan först, pappa handlade lite grejer. Själv köpte jag dock inget. Sen så har jag pluggat, vilket har gått väldigt bra, kände mig peppad till att plugga idag :) Nu ska jag ta fram godispåsen o gosa ner mig o kolla på paranormal activity 1 &2 eftersom jag ska se 3:an på bio på måndag. Nu hoppas jag bara filmerna är bra! Någon som har sett dem o vill dela sin åsikt? Förresten så kom skolkatologen igår :) alltid kul att kolla igenom :P
Har EXTREM bildbrist så ni får stå ut me ännu ett bildfritt inlägg, dags att bättra dig Emelie!
Kram på er<3

Simma lugnt...

... simma är både nyttigt och härligt. Gammal låt som vi allt sjöng på skolavslutnignarna förr. Idag har vi nämligen varit i badhuset o haft livräddning och simmning. Det gick bättre än väntat. Vi var inte så många heller. Vi skulle ha varit tillsammans med de som går handel, men ingen från den klassen dök upp :P Nu blir det snart robinson final, men först plugg o mat!

Tiden går....

... som bara den! Det kändes som det var sommarlov för någon vecka sen typ. Har redan gått snart en vecka efter höstlovet. Denna veckan har flytit på bra. Imon blir det livräddning i simhallen o på fredag ekonomiprov. Aa nu vet ni lite hur mitt liv ser ut just nu. Men snart kanske det händer nåt intresant? :)

Göteborg!

I torsdags var jag o familjen i göteborg. Det var en mysig dag. Vi gick på universeum, åt god mat och gick på stan. På kvällen åkte vi även upp i göteborgs hjulet. Det var rikitgt häftigt att se hela göteborg på kvällen!
Här är göteborgshjulet,  bilden går tyväe inte vända :S

lite av utsikten, går inte vända denna heller :S

Resten av helgen har jag varit hos mormor o bla. varit barnvakt åt min busiga kusin.

Faranak<3

Dagen har spenderats med Farnak. Vi tränade bla. på friskis. Det var rättt skönt. Annars så gjorde vi inget speciellt, snackade mest. Imon bär det av till götet me familjen, kul!

RSS 2.0