Sunny day!

Idag leker livet, vädret är på topp!

Stockholm:

Jag tycker det har varit lite dålig uppdatering på sistone. Men nu är det dags igen. Har iaf haft nationella i matte idag, gick väl okej... Sen har jag varit ute i det fina vädret med är ca. 25 grader, härligt! Här är några bilder från min helg i Stockholm!

Stockholm!!!

Sitter på tåget mot Stockolm! Det ska bli skitkul att spendera helgen där med Julia. Nu får ni stå ut med dålig uppdatering tills jag kommer tillbaka på söndag :)

@Julias place!

Idag har jag varit hos Julia. Det blev en del flumm när vi skull till ica för att handla! Men vi kom både dit och hem tillslut! Vi handlade saker vi ska på onsdag.... för då åker vi till STOCKHOLM! Det kommer bli så fett kul :D NU är det dags att kolla in djungels drottning, vi får se när nästa inlägg dyker upp!

Idrottsdag!

Känner att det går sådär med bloggandet just nu... Men idag har jag iaf haft idrottsdag. Den bestod av två timmar tennis följt av en timme kickboxning! Det var riktigt kul och jag var helt slut efteråt! Nu vet ni iaf vad jag har gjort idag, denna regniga dag! Hoppas ni har en bra dag!

Dagens vill ha!

dags att uppdatera lite här känner jag :P Idag vill jag iaf ha kökort!!!!! Det skulle vara så himla kul att kunna köra bil! Men som tur är det bara lite drygt ett år kvar!! Jag har ju börjat komma igång med övningsköringen nu med!! Jag längtar!! :)
kanske den här bilen en dag är min....


Visste du att...

Världens vanligaste ord över hela världen är okej. Det näst vanligaste är coca cola.
En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
En snigel kan sova i tre år.
NY KATEGORI IGEN! Den heter visste du att... och där kommer jag lägga upp lite onödiga men roliga saker nån gång i veckan :)
bild från weheartit

Collage!


Kategori: MUSIK!

Passade på att göra en ny kategori ntersom det hamnar rätt mkt musik här ;)

Ny favorit!


Tips 6

Filosofera! Ladda ipoden/Mp3 med härliga låtar och gå ut i solen o lägg dig på en filt om det är väder för det. Vid regn kanske altanen kan vara ett alternativ. Och på vintern fåtöljen med den mysiga filten. Sen är det bara att slappna av, lyssna på musikens budskap och tänka. Tänk på vad som helst. Det är faktiskt riktigt härligt! Om du inte känner för att tänka är det bara att lyssna på vad texten betyder. Det är härligare och skönare än vad man tror. Medan du ligger där kommer du garanterat på något att göra när batteriet i musikspelaren är slut!
Bild från weheartit

Dag 19: Här bor jag


För varenda unge!


RSS 2.0