Mot Gällstad!

Sitter i bilen påväg till Gällstad o lager 157 nu :) får se om man hittar något fynd :) senare ikväll väntar jobb! Ha det!


Gossip Girl

Hej! Jag har haft fullt upp med att jobba o kolla på världens bästa serie. Tänk att få byta liv med serena elr någon annan i gg, hur najs skulle inte det va? Så nu fortsätter helgen o början av nästa vecka med jobb innan det är dags att dra till Hollland för lite semester :) ha det bra! 
Nate är lätt snyggast <3
 
xoxo

Summertime :)

Hej! Då va det äntligen sommar på riktigt! Idag har det varit 25grader o soligt :) dock har det blåst väldigt mkt :/ på eftermiddagen idag åkte vi trots blåsten ut till havet :) nu väntar en o en halv vecka med jobb innan det är dags för semester :) see ya!


Mys!

Dagen har spenderats med Frida i stan. Vi hade det mysigt och gick på biopremiären av cockpit. Den va faktiskt bra ;) lagom rolig :P sen satt vi i rådhusparken o lyssnade på livemusik. Mysig dag helt enkelt!


Liseberg!

Galet va längesen det va jag uppdaterade nu :O men jag har haft fullt upp med jobb o diggillo m.m. Nu sitter iaf jag o Julia på bussen till Gbg för att spendera dagen på Liseberg, kul!

RSS 2.0