Härligt!

Internet är så himla segt... därav den dåliga uppdateringen, får hoppas det blir bättre imon eftersom det är ny månad då ;) Solen skiner o det är 9+ grader ute. Så ska det va! Jag hade tänkt blogga om filmerna, men det orkar jag inte när det är såhär segt :P istället ska jag ta o ringa mia en sväng o sen får vi se vad som händer :)

Läsning

Har läst massa tidningar typ hela eftermiddagen. När man väl börjat läsa är man fast. Det är så skönt att vi inte har så mkt plugg denna veckan. Vi har typ bara matte prov på onsdag. Så det är skönt att inte har massa måsten. Nu ska jag iaf äta lite innan tv:n väntar :)
p.s internet är vääääldigt segt, vilket betyder bildfritt inlägg :( lite senare i veckan kommer två biorecensioner och fortsättningen på min "lista" upp...

I helgen har jag...

... hunnit med mycket. Har bla. varit på biox2 (recensioner kommer senare), varit barnvakt åt kusinerna och varit och bowlat. Nu ska jag ladda upp inför en vecka i skolan :)

Dag 11: Tokigt

När jag tänker på tokigt så tänker jag på denna bilden. Det var liksom inte meningen att det skulle bli en bild. Det var mer så att jag höll i mobilen och var på väg att ramla ner i vattnet ;) Men jag tycker bilden blev rätt charmig.

(bilden är tagen för några år sedan när jag o Mia åkte till öland)

Plugg!

Har nu ägnat kvällen åt att dels träna men framförallt pluggat. Har nämligen Naturkunskapsprov imon. Vi får väl se hur det går! Känns dock sådär.... Efter skolan blir det iaf bio me Julia, vilket ska bli kul :) sen åker jag till mormor och agerar barnvakt i helgen. Så vi får se hur det blir med uppdateringen.

Dag 10: Detta gör mig glad

Det är såklart mina underbara vänner som gör mig glad <3 (min familj får också vara mina vänner)
Här är bara ett urval av mina närmsta:

Matilda och Rebecka

Maria:

Faranak:

Julia och Sunanda:

Och såklart Frida (som inte vill va me på bild), Sanna m.fl <3

Skolan igen!

Ja, idag började skolan igen efter ett härligt lov+studiedag. Var en ganska soft dag även att vi gick 8.45-5. Imon blir det lite sovmorgon iaf :) Sen efter skolan träning me Rebecka :)

Tips 5

Var verkligen längesen jag uppdaterade denna kategorin nu :O Så nu är det dags!
Mitt nästa tips är att baka något riktigt gott och sedan avnjuta det nybakade framför en bra film! Själv är jag ett fan av choklad, så det vore inte helt fel med nåt av det här:



Bilderna är från weheartit. Om ni inte har något bra recept så är det bara att googla det finns mängder med bra och goa recept, lycka till med baket! ;)

Katten Jansson


Min amigurumisamling har fått en ny medlem!

Dag 9: Dagens


kofta:ullared
t-shirt: usa
klocka: ur&penn
jeans: gina tricot

Klippt mig!

Dock inte jättestor skillnad..
Före:



Efter:




Borås!

Igår var det alla<3dag. Jag spenderade dagen med Julia i Borås. Det blev en härlig dag med mycket skratt och glädje. En bra dag helt enkelt. Vi tog bussen till Borås på morgonen och var på knalleland till på eftermiddagen.
Lycka!
Kläder provades...

... läpparna målades röda...


... och möbler provades...


...innan det var dags att åka hem

Tandläkaren

Idag var det att gå upp tidigt, trots sportlov. Jag var nämligen hos tandläkaren halv nio. Men det gick ju bra! Nu är jag hos Julia :) Jag sover här tills imon då vi ska åka iväg över dagen ;) Ha det bra så hörs vi senare!

Dag 8: En favoritbild


Riktigt nöjd med denna bilden, helt oredigerad :)

Sant.

Tjejer gillar det dom hör, killar gillar det dom ser. Det är därför killar ljuger och tjejer bär smink.

Dag 7: en bild som jag aldrig lagt upp

Det finns endel bilder som jag inte har lagt upp ;) men här är en från nians spex :P

Dag 6: Tema "grön"


Denna bilder hamnar under tema grön av tre andledningar. 1. Den är väldigt grön 2. Det var en solig och "grön" dag när vi gjorde bilden 3. Vi gjorde bilden för att ha den på vår placnch om miljöpartiet när vi jobbade om dem i skolan

Lov!

Nu är det äntligen lov. Det är riktigt skönt efter en vecka med prov. På lovet ska jag bla. åka iväg en sväng... men vart jag ska får ni se sen ;)
första stunden på lovet så gick jag o Sunanda o hoppade lite på "sjungande" stenar. Haha hur vi såg ut ser ni på bilderna ;)


Asså fattar inte varför bilden är på fel håll, har vänt den tre gånger men det funkar inte, så tyvär så får ni stå ut med nackspärr :S

Dag 5: en gammal bild


Bild från diggiloo 2009 ;)

Dag 4: min hobby


Det får bli mina amigurumis som blir min hobby (bakning är en annan hobby) ;)

Prov x2

Har haft två prov idag. Så det är riktigt skönt att det är lov nästa vecka :) efter skolan blev det ett spinningpass. Det behövdes kan jag säga :P

Dag 3: En familjemedlem


Får bli en bild från i somras på min bror Erik <3 :)

Gymmet!

Slutade skolan för en liten stund sen och befinner mig nu på friskis. Idag blir det gymmet med Rebecka. Nu är det dags att fylla på vattenflaskan och köra! :)


Dag 2: favoritpryl

Jag är tvungen, kan helt enkelt inte svika min älskade macbook<3


You’re out of my life now, it’s unbelievable

Bäst låten, EVER! <3

Melodifestivalen 2012!

Nu drar melodifestivalen igång, så det är bara att bänka sig framför tv:n.

Dag 1: självportträtt

Kör igång direkt med dag 1 iaf :)

Fotograf: Frida Jönsson :)

30 dagar

Hade tänkt uppdatera lite här med en "30-dagars". Kommer dock inte uppdatera den varje dag, men nån gång i veckan iaf ;)
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Dagen!

Hade endast en lektion idag. För efter lunch så åkte hela skolan iväg och lyssnade på en föreläsning om förintelsen av en som varit med där. Den höll på i ca. 3 timmar, så det blev lite segt -.-
Men efter föreläsningen åkte jag och Julia till a6 en snabbis. Därefter fika på adelante och bio! Den här gången blev det " En gång i Phuket " . Den var rätt bra och jag fick mig många goa skratt ;)

1 februari


Pluggar!

Just nu sitter jag och pluggar naturkunskap med fint sällskap. Det är kanske inte det roligaste jag vet men det är bara att jobba på, är på sista frågan nu! :D Sen väntar en mattelektion till klockan ett och därefter en efterlängtad lunch. Jag är redan hungrig... Sen ska jag åka hem lite tidigare för engångsskull. Mitt fina sällskap hälsar också att jag ska skriva att vi lyssnar på musik och gör s.k bollywoodmoves ;)
ciao!


RSS 2.0