Stranden

Dagen har spenderats på stranden i detta soliga o härliga väder. Jag lyckade tom. bada som den badkruka jag är. Så min dag har bestått av sol o bad. Imon väntar en ny vecka med nya händelser. Det blev ett kort inlägg, men har inget mer å säga ;)

kram!

Danmark

Bilder från danmark.


Borås

Ja nu blir det en liten uppdatering här. Har varit hos mormor, för de håller på att bygga om lite o hjälpt till. Sen så har jag varit hos pappa. Så det har varit fullt upp. Idag åker vi hem o då följer mormor me oss hem o stannar över helgen.
Igår var iaf jag, pappa o Erik på borås djurpark, egentligen ville jag till High Chaparall men det var jag visst ensam om, o kollade in alla djuren. Vi gick även en stund på stan, men hittade inget speciellt. Men vet ni var det coolaste va? Vi gick in på tropikhuset o där fick man, bara igår, klappa en  orm och även kackelackor! Jag klappade båda o är stolt eftersom jag tycker insekter är äckliga ;)

Några bilder:

Här är de äckliga kakelackorna...


Home.

Halloj!

I lördags kväll kom vi hem efter en härlig vecka i danmark. Vi bodde i ett hus i Kolding som ligger på Jylland. Det blev en hel del bad o annat mysigt. Har inte tagit så jättemånga bilder, men några kommer en annan gång. Nu måste jag nämligen packa (igen) för imon åker jag till mormor o papppa i ca. en vecka. Så nu kommer det bi  dålig uppdatering igen, men om en vecka blir det förmodligen bättre :)

Ha det bra i solen!

Tips 2

Detta är mitt första inlägg som är tidsinställt så hoppas att det funkar, ni måste ju få lite läsning i veckan ;) Inlägget är mitt  andra tips på vad man kan göra om man har tråkigt. Den här gången är det något så enkelt som att mysa framför tv:n. OCH samtidigt ha ett eget "hemmaspa". Detta är mkt enkelt. Det första du måste göra är att ta på dig dina mysigaste kläder. Sen så får du ta vad du har hemma o försöka få ihop till ett fotbad, ansiktsmask o ev. hårinpackning. Om man googlar så hittar man ganska många recept på ansiktsmasker som passar just din hy, oftast enkla att göra på sånt man har i skafferiet. Sist men inte minst får du inte glömma att måla både tå o fingernaglarna i en somrig nyans. Detta funkar bra att göra en regnig dag!


bild från google, lycka till me myset!

DENMARK!

Mormor kommer om en halvtimme o imon åker vi till danmark o är borta hela nästa vecka!På återseende!

Bio!

Igår var jag på bio med familjen. Det var sista dagen jag jobbade igår eftersom de tydligen inte behövde mer hjälp. Så då "firade" vi lite med att gå på bio. Det fick bli Mr. Poppers pingviner.
Handling: handlar om Mr. Popper. Hans pappa är upptäcktsresare. När han dör får mr. popper en gåva av honom. Det som han tror är en uppstoppad pingvin, är en livs levande. Det blir inte helt lätt när den sen "råkar föröka" sig. Mr. Popper spelas av Jim Carrey.
Jag brukar tycka att filmer med Jim Carrey är väldigt roliga. Men denna var faktiskt en av hans sämre filmer. Den var varken bra eller dålig, en medelmåttlig film helt enkelt.
förresten så kommer mormor imon o på lördag åker vi till danmark i en vecka. Så får se om det blir ett inlägg innnan dess annars får ni ha en bra v.28 ;)

Gammal goding...


Senaste...

...saken jag har stickat är ett kamerafodral. Jag har stickat lite till o från i några veckor, o nu är det klart! Tycks?


Trädgårdslördag

Idag bestämde jag o mamma oss för att åka på utflykt eftersom mina bröder har varit hos pappa/mormror hela denna veckan medans vi har jobbat. Det slutade med att vi åkte till Göteborg. Vi gick till trädgårdsförenigen o kollade på alla deras rosor som de hade speciellt för idag för att fira rosen. Det var endel riktigt fina rosor o trädgården var fantastiskt vacker, trots att den ligger mitt i centrum. Vi åkte även till "Botaniska trädgården", men jag måste säga att den gjorde mig besviken, det var jättemkt vissna blommor o allt som levde var typ bara träd o olika sorters gräs o inga blommor :/
Några finfina rosor:

RSS 2.0