Sjukling

Igår va ingen rolig dag kan jag säga... Jag vaknade av att jag hade jätteont i magen klockan sex. Och värre blev det.. Kunde inte äta någonting på hela dagen utan att spy upp det. Mamma fick agera doktor och komma med alvedon och sånt (som jag även bara spydde upp). På kvällen lyckades jag dock äta en halv macka utan att spy. Aa ni kan ju kanske ana att jag är hemma idag. Hade ont i magen på morronen, men har inte spytt än. Så håller väl på att piggna till. Aja här kommer nästa film recension:

Grown Ups heter filmen. Den handlar om ett gäng killar som spelar i samma basketlag. Nu får man möta dem när det är vuxna och har familj. De återförenas på en begravning när deras gamla tränare har dött. Sen åker hela gänget iväg till e stuga.

Haha så sjukt kul är den. Den måste man bara se. Det är verkligen en familjfilm som passar alla. Jag fick mig många goa skratt. Även denna hamnar på min topplista.


Filmhelg

Ja i helgen har jag mest myst omkring här hemma och kollat på film. Eftersom jag har kollat på några filmer hade jag tänkt skriva lite om dem här. Vi börjar med "I rymden finns inga känslor".

Filmen handlar om Simon. Simon är en kille som har asbergers. Det är en sjukdom som gör att allt måste vara precis likadant hela tiden. Han gillar varken förändringar eller när folk rör vid honom. Men däremot så gillar han sin bror Sam väldigt mycket. Så när Sam blir dumpad försöker Simon hitta en ny tjej till Sam så att allt ska bli som vanligt. Men kanske hjälper han till lite väl mycket...

Jag tycker filmen var helt underbar! Svenska komedier brukar antingen vara torra eller totalt överdrivnam, men den här var perfekt. Satt och småskrattade nästa hela tiden ;) Jag ger den fullt betyg och en plats på listan över mina favvofilmer.



nästa film kommer imon...

Skorna

Hejhopp!
Idag har jag o familjen varit en sväng o gått i påvadalen. Vi hade med oss fika och det var riktigt mysigt. Resten av dagen ska jag bara lata mig och kankse kolla på en film elr nåt. Kan ju också meddela att jag var på öppethus i tisdags och att det verkade super, bara 70 elever på skolan:O Här är mina nya skor som jag bara älskar, finns på skopunkten :D

Tusen gånger starkare

Nu kommer äntligen en liten recension på tusen gånger starkare.
Handling:
Filmen handlar om en klass (9:a) där killlarna tar all plats och tjejerna inte säger någonting. Men det blir det ändring på när Saga börjar i klassen. Saga är en cool och lite "pojkaktigt" tjej som verkligen tar för sig. Tjejerna i klassen diggar henne och gör allt för att bli som henne..

Jag ger filmen väldigt högt betyg. När jag gick i 4:an elr 5:an så läste jag boken och jag kom ihåg att jag tyckte den var jättebra. Jag var helt inne i filmen hela tiden. Detta är ju faktiskt någonting som kan hända i verkligheten också. Har bara en sak att säga, jag diggar den.


Saga


¿

Jahopp då har sportlovet äntligen börjat. Jag ska nog bara ta det lungt hela lovet. Var hos mormor i helgen och hade det mys och imon ska jag på öppet hus. Men annars så vet jag inte... Nu ska jag iaf gå o äta strax. Har typ inget mer och skriva. Men tyckte det var dags för ett inlägg. Får se när nästa blir. Juste, skulle ju skriva lite om tusen gånger starkare. Aja det får bli en annan gång.
C ya!


Då var det gjort!

Igår hängde jag o Ida med Farank hem. Vi hade filmkväll och åt tacos. Men vi åt såklart godis också. Inte lite heller. Vi var inne på hemmakväll och skulle då hyra film och köpa godis. Farank höll i godispåsen och vi lassade i lite allihop. Tillslut säger Faranak " Oj, det börjar bli tungt". Vi andra väger påsen i våra händer och inser att det är tungt. Så vi går och betalar. Det kostade nittion kronor och var ett och ett halvt kilo x) Vi åt såklart inte upp allt! Filmen vi såg hette Tusen gånger starkare, kan lägga upp en recension på den en annan dag. Det var sjukt kul.

Och idag har vi valt till gymnasiet. Det var lite läskigt faktiskt. Jag valde ekonomi på JENSEN gymnasium som första sen ekonomi på John Bauer och sist hotell och turism på Drottning Blanka. Jag är nöjd med mina val. Vet ni, snart börjar sportlovet :D

Drar till mormor nu i helgen och pappa i början på nästa vecka så vi får se när nästa inlägg poppar upp. Ha det!


Bilder


Där det är is är det egentligen strand...






Här är alltså lite blandade bilder från helgen :)


Alla <3 dag

Idag är det den 14 februrari 201..1, vilket i vanlig ordning betyder alla hjärtans dag. I år har jag bara fikat och tagit det lungt, inte gjort något speciellt. I helgen däremot, nu ska ni få höra vad jag har gjort. Det har varit en riktigt natur(lig) helg för min del:

lördags: vi följde med en familj vi känner ut till stranden och grillade. Det var massa isflak där stranden i vanliga fall brukar vara. Jag hade faktiskt med mig kameran så det kommer lite bilder sen. Fick i mig många mashmallows och mycket frisk luft!

söndags: Mamma drog med mig och simon till ett fem våningar högt torn i en skog utanför halmstad. Så där blev det en liten vandring och skogsutflykt. Stannade även till i Halmstad och köpte ett par skor.

Ja, mycket luft med andra ord.

Bilder kommer snart! Glad alla hjärtansdag!

Np

Nu är två np i svenska avklarade! Det känns skönt även om det är endel kvar. Idag gjorde vi iaf uppsattsen. Jag valde att skriva en krönika om kärlek. Blev mkt nöjd med resultatet. Nu sitter jag bara här och väntar på att I-poden ska uppdateras färdigt. Ska även passa på att plugga lite engelska tills imon. Imon? Ojdå! Jag har fredagsfika att ha med mig imon!! Ändrade planer: BAKA

Men kolla vilken mkt intresant bild jag hittade:


Plugg!

Ja nu är det dags för plugg igen. Np- provet igår gick fint. Störde mig bara på att vissa elever fick 45min - 1tim o 10 min mer tid för att de ansåg sig "läsa sakta" och "behöva ha hjälp att förklara varje fråga". Jo men visst är livet rättvist. 
Är iaf sjukt taggad för morgondagen! Då blir det uppsatsskrivning i Np. Men först blir det plugg. Engelska, spanska och so. Det blir iaf liite trevligare med musik och fika ;)

Hoppas ni har en bra dag för nu  måste jag plugga vidare. Kram <3


Tagga!

Nu är det bara att tagga np i svenska (läsförståelse) imon. Hoppas det kommer gå vägen. Just nu känns det inte så eftersom jag börjar bli förkyld och har ont i öronen. Hoppas jag blir bättre tills imon bara. Jag hade tänkt börja visa ett spec. foto här enligt en lista i 30 dagar, får se om jag börjar me det imon.

För er som vill veta är vår no lärare lite konstig... hon tjatar på oss att vi ska gå in på skolverket.se och göra ett gammalt np i kemi, så att vi vet hur det på ett ungefär kommer att se ut på det riktiga provet. Så igår beslöt jag mig för att gå in och kolla på det lite. Men det fanns såklart inget... Det fanns bara i ma, sv och engelska. Jag beslöt mig då för att fråga en annan no lärare idag om hon kunde visa mig ( den vi egentligen har är sjuk denna veckan). Men ne då säger hon att det är 15 års sekretess på no proven! Ja, lyckat! Men vi kan ju gå in där om 15 år och göra gaaaamalt np :D




hittade en bild på weheartit.com som visar vilket humör man är på veckan alla dagar ;P

I oskarström!

Friluftsdag idag i skolan! Riktigt kul faktiskt! Vi åkte till oskarström. Där blev det först skridskoåkning o sen några åka me pulka i slalombacken. O tro mej, det va jobbigt att gå upp, åka ner, gå upp osv. i en jäkla slalombacken. Men det mest retsamma var ändå att det fanns en lift för de som åkte skidor precis brevid -.-

Aja har ju fått BÅDE motion o frisk luft idag iaf :D

Nu blir de film - temptation Island, sen plugg :/




RSS 2.0