Tja!

Time för lite uppdatering känner jag. Har dock inte så mkt att skriva mer än att vi i klassen åt på chili thai idag. Och om ni nu vill veta så somnar jag snart... kommer dock bli värre imon då vi börjar halv tio o slutar fem :O men förhoppningsvis överlever jag :D
kram

Ny vecka, nya möjligheter

Ja, nu är det andra veckan i skolan. Denna veckan kommer vi följa schemat varje dag. Idag har vi dock bara en enda lektion på hela dagen. Så kommer hem ganska tidigt, annars så går jag lite längre på dagarna. Kommer antagligen inte uppdatera så mkt nu när jag går i skolan eftersom det kommer bli en hel del plugg o sånt också. Men nåt inlägg i veckan ska vi nog kunna fixa ;)
kram

Epic Movie

Igår kollade jag på Epic Movie. Filmen är en parodi på många olika filmer som är ihopsatta till en. Det var tex. från Kalle och Chokladfabriken, Narnia m.fl.

Jag har sett filmen innan men tycker den är riktigt kul faktistk. Roligast är den om man har sett de "riktiga" filmerna. Ibland är dock filmen lite väl överdriven. Men den är riktigt kul ändå ;)

Den här filmen är helt klart sevärd!


HELG :D

Nu är det, äntligen, helg efter att skolan har dragit igång. Vi har fått en läxa till mån i nästa vecka, så den ska göras i helgen!
Idag har vi haft en soft dag i stadsparken med olika tävlingar. Så idag började vi åtta o slutade elva, gött!
På måndag har vi bara en enda lektion på hela dagen, det kommer nog också bli soft :D
kram <3

Nu är det igång..

... med skolan igen. I måndags hade vi bara info o igår gick alla ettor till vätterstranden. Där spelade vi brännboll och ultimate frisbee i solskenet och det var rikitgt kul :)
Idag har vi fått vår första läxa så dags att kolla igenom den nu, så hörs vi sen :)

Nu är det dags!

Ja, om en o en halvtimme smäller det! Då börjar nämligen gymnasiet. Det ska bli väldigt spännande o kul, även om jag är lite nervös. Men det blir nog superbra, hoppas jag iaf! Kram på er så hörs vi sen!

Masjävlar

Den här filmen handlar om tre systrar från Dalarna. De är helt olika. En av dem bor i Stockholm, en annan bor i Dalarna och är en äkta mas och den tredje har precis skilt sig och åkt på semester. Nu tvingas de träffas uppe i Dalarna eftersom deras pappa fyller 70 år och ska ha kalas.

Jag tyckte att den här filmen var tråkig. Det händer inte så mkt roligt o den var lite konstig. Jag gillar den iaf inte. Så av mig får den en 1:a av 5 möjliga. Det är ingen filmen man måste se innan man dör direkt.

Hannah med h

Filmen handlar om Hannah. Hannah har precis flyttat hemifrån. En dag träffar hon en man på ett café som heter Jens. Jens är lärare men de träffas ändå, även om det kanske inte var så smart? Snart träffar hon fler killar som blir inblandade i en "deckargåta".

Jag tyckte filmen var väldigt underhållande och faktiskt lite spännande bitvis. Men det som jag gillade bäst var ändå slutet som var så överraskande. Den slutade verkligen inte som jag trodde! Lätt sevärd! Beryget blir en 4:a av 5 möliga.


Tips 3

Tipset den här gången är att pussla ett pussel. Har ni ett pussel så är det bara att sätta igång o pussla, sätt gärna upp det färdiga pusslet på väggen o känn dig stolt. Ett pussel på 1000 bitar tar ett tag om inte är så pusselvan, så lär då lär man ha att göra ett tag...
Om ni inte har ett pussel kan du gå in på olika hemsidor tex.pusselprinsen.se eller pusselbutiken.se där finns det många fina pussel att titta på eller klicka hem. Mina favorit pussel är de från Jan van Haasteren eller de som föreställer älsvor, så vackra :)

Det här skulle jag vilja ha på min vägg...


Sweet sixteen!

Idag är det ingen vanlig dag... Ne, det är min födelsedag! Skriver mer om dagen i nästa vecka + visar lite bilder på presenterna!

Flora

Nu har det blivit tillökning i amigurumifamiljen! Den här gången har jag gjort en gris med blommig "tröja". Jag tycker den blev supersöt. Den har fått namnet Flora. Enjoy!




...

Jahopp, då var den här sommaren slut känns det som. Idag är det bara 18 grader och regn i luften, inte bra... Jag vill ha sol :)
Imon åker jag till mormor o sen så flyttar jag till min lilla pappa, för på måndag då smäller det. Då börjar skolan igen. Fast inget kommer vara sig likt, nya lärare, nya klasskamrater o nya lokaler eftersom jag börjar GYMNASIET :) mkt spännande ska det bli. Så kommer antagligen inte uppdater förrän nästa vecka, men man vet ju aldrig. NU skulle jag egentligen cykla o handla eftersom mamma tjatar på mig, men så hamnade jag här, konstigt va?

Dagens; converse

Just nu vill jag ha ett par converse! Jag kommer köpa minst ett par i USA (om 6 veckor bär det av!), men jag vill ha ett par NU! De skulle kunna se ut så här...

eller så här...

Snygga är de iaf!

Diggar mishas look...


Please, forgive me

Bilder från mina senaste inte allt för händelserika dagar...








Nu: äppelpaj :)

Nightmare....

Inatt drömde jag värsta mardrömmen ever (brukar inte drömma mardrömmar)! Jag drömde nämligen att Anders Breivik (ni vet han som mördade massa på utöya) kom hem till oss o försökte mörda mig! Som tur var klarade jag mig hela tiden eftersom jag gömde mig på olika ställen. Tillslut gömde jag mig på toan o precis innan Anders slog sönder dörren klättrade jag ut genom fönstret o sprang till grannen. När grannen hade gömt mig i hans hus kom Anders dit. Mer vet jag inte för sen vaknade jag... jag var alldeles svettigt eftersom jag var så jäkla rädd i drömmen, som kändes som en verklighet. Det första jag sa när jag vaknade va typ " sitter Anders Breivik i fängelse??!!" så svarade mamma "ja" jag: "men han sitter väl i Norge, inte i Sverige?" Hon verkade lite förvånad men svarade ja. Sen berätta jag alltihop. En knäpp sak som hände i drömmen var att Anders borrade massa i våra golv me, haha, mardrömmar kan va rätt roliga i efterhand ;) hoppas ni har drömt om nåt roligare, kram

Ny kategori

Har en ny kategori som heter dagens vill ha. Det betyder att jag kommer skriva lite om saker som jag vill ha just nu (kanske inte varje dag, men nån gång i veckan iaf) o lägga in lite inspirerande bilder. Vi börjar direkt.

Det jag vill ha idag är ett nytt armbandsur, då mitt gick sönder när vi skulle byta batteri :/
Ett sånt här vore inte helt fel....



kostar dock 40.000 hehe

Så vf inte en sån här snygging från ur & penn för bara 300kr


Får se om det blir en liknande i USA kanske?

Black Swan

Näst film jag har sett är Black Swan. Jag o mamma har velat se denna länge, så nu var det dags!

Den handlar om Nina som dansar balett. Hon är väldigt duktig. Hon går på uttagningen till en ny version av "svansjön". Men för att få rollen måste man kunna va både den svarta o vita svanen, kommer Nina klara det?

Filmen var väldigt psykisk o ibland var det lite svårt att fatta. Jag tycker att Natalie Portman var en fantastisk skådespelerska, men  den var kanske inte värd så många oscars som den fick. Det var väl en helt okej film, men ingen favorit hos mig direkt.


Tjenare kungen

Har kollat på film de senaste dagarna när det har regnat. Den första jag såg var Tjenare kungen.

Handling: Utspelar sig på 80-talet. Den handlar om en tjej som heter Abra som gillar punkstilen. Hon följer med en tjej som heter Millan till Göteborg för att starta ett punkband!

Jag tycker filmen var asbra. Det var en komedi o den var verkligen rolig. Ett plus var att Joel Kinnaman var med <3

Högsta betyg enligt mig o har ni inte sett den, se den!


Rix fm...

...bäst musik just nu.
Tog bussen till halmstad o rix fm festivalen me Antonia o Estrid i torsdags.

Kvällen började me en munther typ ;)


Loreen

Vincent

Jay

Programledarna

Eric x3
Saade

Amarillo

Segerstedt

Härliga Halmstad :D

Har bara ett ord att beskriva kvällen med: UNDERBAR!

Amigurumi- the collection


Här är min nuvarande samling av amigurmis, men den håller på att expandera. Har gjort typ dubbelt så många som har blivit presenter. Har tyvär inga bilder på de :/

RSS 2.0