I´m Not Ready To Make Nice

Det har varit mkt läxor denna veckan, så därför har bloggen hamnat åt sidan. Nu sitter jag iaf o lyssnar på IDOL-skivan på spotify medans jag väntar på att det ska börja på tv. Förra veckan blev jag asgla när Andreas (äntligen) åkte ut. Här kommer iaf lite om vad jag ska göra i helgen:
lördag: Åka till Vbg o handla julklappar, gå på marknad m.m med mammsen.
söndag: Mamma säljer marmelad på Vessigebros julmarknad, så då ska jag hjälpa henne där.
Boktips: Egoboost av: Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Det är en jättebra bok om självkänsla som jag håller på att läsa just nu
Det har varit mkt läxor denna veckan, så därför har bloggen hamnat åt sidan. Nu sitter jag iaf o lyssnar på IDOL-skivan på spotify medans jag väntar på att det ska börja på tv. Förra veckan blev jag asgla när Andreas (äntligen) åkte ut. Här kommer iaf lite om vad jag ska göra i helgen:
lördag: Åka till Vbg o handla julklappar, gå på marknad m.m med mammsen.
söndag: Mamma säljer marmelad på Vessigebros julmarknad, så då ska jag hjälpa henne där.
Boktips: Egoboost av: Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Det är en jättebra bok om självkänsla som jag håller på att läsa just nu.

Hey baby

Torsdags: mådde dåligt, världens magvärk = åka hem från skolan o sova bort dagen.
Fredags: Gymnasiemässa i Halmstad med alla andra nior. Det var inte spec. kul. Det var bara skolor i halmstad :S som stod i en stor sal typ. Sen fick man gå runt där o trängas med alla o få massa lappar om öppet hus. Sen åka till mormor.
Lördags: Spenderade dagen hos mormor med min kusiner. Mellankusinen Théo fyllde år, så det blev att fira han.  På kvällen blev det Harry Potter med misan. Det var nog den bästa av H-P filmerna. Sov över hos misan.
Söndags: Åka hem igen.
Idag: Varit i skolan o pluggat till no provet på onsdag.
Imorgon: Hålla en mattelektion med 6:orna, vi får la se hur det går?
Ja, det var en liten snabb update vad jag har gjort när jag inte har bloggat.

Kramisar

All gy-information jag fick i halmstad

The darkness is here

Jahopp då har ännu en dag av 2010 swichat förbi. Dagen har gott otroligt fort! Började osm vanligt i skolan. Sen efter skolan så klippte jag mig (bilder kommer senare). O just nu känns det som klockan är typ 4!

Kan även berätta att brors kompis skrämmer livet ur mig (2ggr!!). Första gången så skulle jag gå från toan o in på mitt rum, höll även på att prata i telefon. O när jag öppnar dörren till mitt rum så står Gustav i dörröppnignen! Jag blev livrädd. Sen så satte jag mig o pluggade o helt plötsligt så är det nån som kastar sten på min ruta, jag hoppade till som bara den kan jag säga x)

Aja har inga roliga bilder just nu, så ni får klara er utan denna gången :/

Chatting

Just nu gör jag inget mer än att jag chattar och lyssnar på musik, just nu Rihanna. Det har helt enkelt varit en slapp dag. I skolan hade vi gitarruppspelning o jag blev godkänd! Annars har det inte hänt nåt speciellt.
Ha en bra kväll så hörs vi!

Ny vecka, nya andetag

Jahopp då har det varit helg igen. Veckorna går alldeles för fort, bara typ 5 veckor kvar till jul!
Helgen blev lite omplanerad :P
Lördags: Frida skulle till stan me en kompis o hennes familj. Jag spenderade då dagen hemma till en början, sov dock rätt länge. Sen så följde jag me min bror o min kusin till poolen på herrgården. Vi var inte ensamma kan jag säga. Det var typ fullt så vi fick basta i ca. 40 min innan vi fick plats.
Idag: Varit med Frida :D Vi tog massa bilder o jag var den som fick vara i kamerans fokus. Jag blev riktigt nöjd med bilderna!
Nu blir det att spela gittar, har prov imon.
C ya!
För att få lite sommarfeeling får det bli en bild från i sommras ;)

Rubrikfritt inlägg

Jahopp, då var man hos pappa igen. Imon hoppas jag att jag ska vara med Frida. Annars har jag inget annat inplanerat denna helgen. Just nu sitter jag iaf o kollar bloggar samtidigt som jag har böda camping i bakgrunden.
Jag har även tänkt ägna lite tid åt att fixa bloggdesignen.
Ha det!
såhär ser jag ut just nu.

SLUTKÖRD

Dagen idag har faktiskt varit rätt jobbig... Började med att jag var så himla trött o bara ville sova att jag nästan missade bussen. Sen så gick jag runt på förmiddan o oroade mig (i onödan) för spanska provet. Efter lunch hade jag provet som gick väldigt bra (tror jag). Sista timmen idrott. Vi hade styrka o kondition, vilket var aningen jobbigt, kommer ha det på fredag me. Så just nu är jag ganska SLUTKÖRD
Men det fixar vi med veckans avsnitt av pensionärsjävlar, haha
Chao!
bild från förra veckans avsnitt :P

Ung och bortskämd.

Har precis haft en paus i mitt pluggande o kollat på ung och bortskämd (svtplay). Det började igår på ettan, men jag missade det. Helt sjukt är det iaf! Lite roligt att kolla på me. Man får sig allt ett skratt, haha. Tur man inte är så bortskämd, det skulle va tråkigt att få exakt ALLT man bara pekar på. Men nu är det nog bäst att återgå till spanskan!

Adiós!

...

Halloj!
Idag när bussen var på väg till skolan låg det en bil över vägen (på sidan typ)! Vi kunde inte köra runt den för det var precis så att en bil kom runt. Vi fick då ringa bärgare. Men först kom polisen o fem minuter senare kom bärgaren. Det tog ca. en kvart innan vi kunde åka vidare mot skolan. Sammanlagt kom vi 20 min försent. I skolan annars har det varit lungt, har haft E.A hela dagen, förutom ett pass med elevens val, soft dag!
Imon kommer det dock bli lite segare, jag har spanska prov!! Så nu är det bara att plugga resten av dagen.


119 glosor (Y) + mängder med verb och texter....
Ha det!

Fruksallad

Har just njutit av en fruksallad. Jag gjorde två portioner o använde då 2 bananer, ett päron, ett äpple och en grapefrukt. Sen så e det bara att blanda ihop allt i en skål. Jag toppade desutom med hemmagjord blåbärsglass och chokladsås, mums! Det bästa med fruktsallad måste ändå va att det är både gott OCH nyttigt.



Kramkram!

Idag är det 7 November 2010

Vilket också är sista dagen på årets höstlov. Känns lite trist, men det har varit ett underbart lov. Dagen har dock inte börjat lika underbart. Vaknade med världens huvudvärk. Har haft det hela förmiddagen... mådde även lite illa, men det gick över. Nu är jag iaf fri från huvudvärken :)
Så på förmiddagen låg jag bara i sängen. Sen så har jag målat naglarna och även funderat lite över gymnasiet. Det är så hilma svårt. Jag kommer gå ekonomi eller naturvetenskap, det svåra är bara vilket! Sen så vet jag inte riktigt VART jag ska gå. Antingen Kungsbacka eller Jönköping. Enligt några av mammas jobbarkompisar har de typ världens bästa skola i kungsbacka, men jag har bara varit där typ 2 ggr i mitt liv. Jönköping däremot känner jag ju till. Aja har ju någon månad till på mig som tur är... Nu ska jag iaf gå o fika :)

See ya!



Här är en bild på tims doptårta. Det är min syssling Moa som har gjort den! Hon e helt grym! Var bara tvungen att visa den ;)

Duktiga Jag!

Idag har jag faktiskt gjort massa bra saker (!). Det hela började med att jag fick värsta lusten att gå ut o gå. Ja så blev det, var faktiskt ganska skönt att gå ut o bara gå med bra musik i öronen. Sen när jag kom tillbaka så städade jag mitt rum och hängde även upp min nya klocka som jag köpte i ullared plus att jag fxade min lampa. Men det slutar inte där, jag har faktiskt hjälpt mamma laga mat o fixa lite. Så denna dagen har jag verkligen varit duktig (A). Just nu har jag kollat lite på "så mycket bättre" o ska snart gå o lägga mig o läsa.

Hoppas ni har varit minst lika duktiga idag ;)


Här är en vääldigt dålig bild på min nya klocka

IDOL!!!

Sitter o kollar på idol. O nu har alla sjungt klart. Kvällens tema var kärlek o jag tycker att det temat passade alla idolerna. Men bäst enligt mig va Jay o Olle. Hoppas nu att den där Weise åker ut....
Förövrigt har jag inte gjort något speciellt idag mer än att jag har bakat chokladbollar ;)
Nu ska idolerna sjunga en välgörenhetslåt. Love 2 U!

Back Home

Ja, kom då hem igår. Vi stannade till i Ullared på vägen. Hittade dock inte så mkt, mest godis ;P
Vaknade för en timme sen o snart ska jag gå ner o baka. Får se vad det blir för nåt...
Här är iaf bilderna på det jag köpte i stan i tisdags :)
Nagellack, vero moda 30kr
2 st armband, ur&penn 79kr st

Fjorton Suger

Hej på er!
Igår var jag ju som sagt i stan me Frida. Det var trevligt. Hittade dock inte så mkt, kan ladda upp bilder på det jag hittade när jag kommer hem från pappa. När vi kom hem från stan så hyrde vi "fjorton suger". Den var jättebra! Handlar om en tjej som är fjorton år och börjar umgås med sin storebrors kompisar. Vilket inte är helt lätt....

Idag har jag iaf bara slöat hela dagen. Kollat på tv, spelat wii typ. Har inte suttit vid datan eftersom min bror har haft internetet hela dagen -.-

O imon så ska jag åka hem igen.

En bild från filmen

Stan

Om ca. 45 min drar jag till busshållplatsen. Idag blir det att åka till stan me Frida. Ska bli riktigt skoj! Det kommer under novembermånad öppna massa nya affärer, cafeér m.m i jkpng. Nu har Monki öppnat. Det ska bli roligt som sagt. Annars har jag inget meratt skriva. Ha det!


Hej!

Idag har jag hängt me min lillebror och kusin till hooks herrgård och badat i poolen. Det var riktigt skönt. Kom hem för en halvtimme sen och håller just nu på att äta, kyckling med wook. När jag har ätit färdigt så ska jag till Frida. Härligt att träffa henne! Ha det bra

RSS 2.0