Dagens vill ha!

Då är det dags att uppdatera denna kategorin igen tycker jag allt. Det som jag suktar efter nu är en högtalare som funkar till ipod/iphone och även med radio. Detta för att min dator börjar bli efterbliven och då är det bättre att ha musik från mobilen elr så :P Dock inte kul utan högtalare. Men de är ju tyvärr inte så billiga...

Sol :D

Har verkligen njutit till 100% av solen denna helg och tagit det lugnt! (vilket är en perfekt kombo) Men nu väntar en vecka med fullt upp för på fredag åker jag och Julia och hälsar på våra vänner i Sevilla. Kommer bli superskönt! :)

Dagens vill ha!

Ett vrålåk hade inte suttit fel just nu!! Eller egentligen inte vilken bil som helst. Men jag känner att jag verkligen både vill och behöver en bil just nu! Sen var det ju bara det här med kapitalet! Så vi får la se om jag lyckas fixas något billigt att ha iaf över sommaren ;) Någon av dessa skulle ju dock inte vara helt fel ;)

Jobbtime!

Idag har jag trotsat min förkylning och jobbat för första gången på herrgården denna säsong. Det var faktiskt roligt att komma tillbaka, speciellt eftersom det var rätt lite folk så man har tid att komma in i alla rutiner igen ;) Imon väntar ännu en dag med jobb innan jag går på påskhelg :)

RSS 2.0