Mello!

Har kollat in sista deltävlingen av mellon nu. Det var väl lite blandat, men jag gillade mer dem som gick till andra chansen än de som gick vidare. Nu ska jag fortsätta lördagsmyset med lite gg ;) kram

I influensans tider!

Jahopp då var det dags för ett inlägg igen tycker jag allt! Eftersom det är ett härligt sportlov denna vecka befinner jag mig hos mamma. Men om det är så bra vet jag inte, övriga i familjen har fått influensa så de är väldigt sjuka allihop. Jag får agera sjuksyster... Hoppas bara att mitt immunförsvar är starkt nog för att jag inte ska bli smittad... Hoppas ni har ett bra lov så hörs vi snart igen! ;)
Trött jag just nu:


EGO!

Jag och Julia var ju på bio i lördags! Vi såg den romantiska komedin Ego.
Den handlar om Sebastian som är en riktig stockholmskille som gillar att festa. Han drömmer också om att bli signad av ett skivbolag. Han är extremt fåfäng till råga på allt. Men när han en dag blir blind förändras allt! 
 
Jag hade väldigt höga förväntningar på filmen och även om den kanske inte levde upp 100% till dem så var den ändå väldigt bra. Helt klart sevärd. Och att huvudkaraktären ser bra ut gör ju inte filmen sämre ;)

Dagens...

... vill ha!
Ja, eftersom det har varit lite dålig uppdatering inom denna kategorien kände jag att det var dags igen!
Just nu vill jag iaf uppdatera min dator till en macbook air! Så sjukt snygga och smidiga. Dock har jag intalat mig att jag ska ha min nuvarande i fem år innan jag byter, så nu är det bara ett år kvar, men drömma kan man ju göra för det!!!

Frozen yoghurt

Såg en bild innan på frozen yoghurt, om jag blev sugen? Ja det man säga! Så sjukt gott... Men jag får nöja mig me mitt godis (som ifs är rätt gott det med). Igår var jag i skolan på kvällstid för att kolla på en dålig föreläsning... Aja idag har jag iaf dansat fuego, kul! Imon blir det skridskor (!) och bio me Julia! Kram

RSS 2.0