17november

Haft en ganska slapp dag idag trots endel plugg. Var även barnvakt åt min kusin, vilket var kul :) Nu blir det iaf film snart, ska se den senaste spiderman filmen, hoppas den är bra! Kram <3

Snart är det helg igen!!

Har haft fullt upp i veckan. Var ju tex. i Stockholm med JSA ( JENSEN student advisory board). Det var verkligen kul och givande. Ser fram emot nästa möte! :) Idag skulle jag gå på rättegång med skolan samt jobba, men så blev det inte. Mådde inte bra efter ett par timmar i skolan, så det fick det bli att åka hem och dejta kudden! Imon är iaf en ganska soft dag innan helgen. Imon ska jag även gå på spinning :) Senare på kvällen åker jag till mormor. På söndag ska även jag och Julia se den sista twilight filmen, ska bli kul! Hörs senare!
Puss!

11 november

Idag är det farsdag för er som missat det! Har inte gjort något speciellt mer än att jag har fikat o gett en present till honom ;) Är iaf seg som bara den idag! Har mest bara degat runt hela förmiddagen, men snart är det dags att ta tag i plugget igen :/ Btw längtar faktiskt efter snön, även om jag hatar den! Men det är bara för att det är så mörkt och tråkigt utan den :(
bild från tumblr
 
Ha en underbar dag! kram <3

Plugg, plugg, plugg

Har precis haft religions seminarium. Det gick väl sådär. När jag kmr hem idag ska jag iaf plugga! Känns som att jag har mkt att plugga till nu framöver.... Men aja det är la bara att bita ihop för snart är det jullov o då åker jag o Julia äntligen till Spanien! ;)

Hemmaplan!

Igår kom jag och Julia hem efter en vecka i Stockholm. Det har varit underbart kul och nu längtar jag tillbaka! Det känns tungt att återgå till vardagarna med skola o plugg m.m :/ Bra är dock att jag får träffa Sunanda på måndag igen :) en annan bra sak är att jag snart kmr tillbaks till Stockholm pga ett möte med JSA, kul! :)
Nu när jag är tillbaka hoppas jag att bloggandet ska bli bättre! kram <3

RSS 2.0