Off!

Sry... har varit lite off här igen :P men jag har haft fullt upp med jobb o så... Imon ska jag iaf till stan o träffa Rebecka, va ett bra tag sen nu! Vi får se om jag hinner klämma in ett inlägg imon, annars får ni stå ut med den dåliga uppdateringen helt enkelt! 

Dagen :)

Hejhopp! Är ledig från jobbet idag, skönt! Så jag har fått massa telefonärenden uträttade. Har även bokat in en liten resa med Julia om nån vecka :) Vi får se vad som händer framöver, men jag hoppas på bättre väder iaf så att man kan sola! Även om jag ska jobba en del. Kram <3

Jeep 2012 - bilder

Här är några bilder från ränneslättsträffen :) 

Hej!

Nu är midsommar över för iår! Det blev en bra men men regnig helg. Jag hade tänkt ladda upp lite bilder från jeepträffen, men internet funkar inte :/ men som tur är har jag blivit med iPhone som nu äntligen fungerar :) så detta är mitt första mobiloblägg :P men nu måste jag äta o fixa lite innan det är dags att jobba! Kram <3

Midsommar!

Hej! Nu är det dags för ett inlägg igen tkr jag allt :) har iaf jobbat idag. Men är lite depp för att mobilen inte fungerar än fast dem sa att den skulle funka idag :@ men på måndag så SKA den fungera iaf :) Imon är det midsommarafton. Den ska som vanligt spenderas med familjen och familjen jordgubbar ;) Sen på lördag o söndag är det dags att bege sig till Eksjö för den årliga jeepträffen, ska bli skoj! Uppdateringen kanske inte blir så bra under helgen men nu vet ni var jag håller hus iaf ;) kram o glad midsommar! 
återigen en underbar bild från weheartit, men i helgen ska jag minsann fixa egna! 
 
P.s det var på tiden att blogg.se uppdaterade sig lite :p

Inga uppgångar utan nedgångar...

Har haft en soft dag idag. Har mestadels befunnit mig i köket där jag och Erik har bakat massa gott :) Sen har jag även varit iväg en sväng o kollat in en grej som jag kmr avslöja lite senare ;) Men det gick inte fixa min mobil igår, så har varit utan mobil idag me :@ ska fixa ny mobil imon så får vi se om den funkar då elr på torsdag :) Nu är det dags att mysa med mamma fraför tv:n innan det är dags att dejta kudden, kram!
får bli ett bildfritt inlägg idag då jag har bildbrist för tillfället!

Girl I'm gonna show you how to do it

Skönt att vakna upp på en sommarlovsdag som denna med solsken :) Det var ett tag sen det va fint väder. Ska snart ut o spela fotboll me min käre bror som tjatar på mig ;) sen blir det att åka in till stan för abonnemanget på min telefin funkar inte :@ Min helg har har varit bra, jag har jobbat både lördag o söndag. Men nu är jag lediga fram till torsdag, skönt!
fick bli en bild från weheartit idag me, snyggaste shortsen säger jag bara!

Sommarlov o firande!

Ja, igår va det skolavslutning! Jag säger bara herregud va fort tiden har gått! Nu är det bara två år kvar innan man tar studenten :O Avslutningen var bra iaf även om den inte va så speciell :)
Idag har min käre kusin Patrik tagit studenten :) Så har varit hos honom nu hela eftermiddan innnan det var dags för honom att dra vidare för firande i stan. Det var mkt trevligt me massa härligt sällskap :)
Bilder från avslutningen:
vi var dock inte helt seriösa hela tiden....
imon väntar en dag me jobb från halv nio till halv sex!

Dag 20: Tema "olika"


Hur olika stenar kan vara på vintern och sommaren. De ser mkt mer tilltalande ut på sommaren om ni frågar mig!

Tjejer gillar det dom hör, killar gillar det dom ser. Det är därför killar ljuger och tjejer bär smink.

återigen bilder från den underbara hemsidan weheartit <3

Fullt upp!

Jag har, som ni säkert märkt, inte bloggat på ett tag. Men jag har faktiskt haft så mkt annat att fixa med och tänka på att jag inte hunnit med bloggen. Men nu ska jag försöka hinna med! Dock har fått jobb på kvällarna där jag kmr befinna mig ikväll och imon. Sen på torsdag är det skolavslutning :D Wihoo! Helgen kmr också bestå av jobb, men sen så är det ju sommarlov och då får vi se vad som händer helt enkelt! :) kram på er! Det får bli en somrig bild från weheart it i detta regninga väder..

Tips 7

Träna! Alla behöver vi röra på oss! Om du inte har nåt bättre för dig kan du ju alltid passa på att träna. Här finns det flera olika alternativ: antingen kan du träna kondition genom att gå/jogga/springa en rund, gå till ett gym och träna eller göra egna och enkla styrkeövningar hemma. Så det är bara att sätta igång, du får något att göra och din kropp mår bra :) På http://tranahemma.org/ finns massor av bra övningar :)

Rix fm!

Väldigt dålig uppdatering! Men nu drar jag iaf på rix fm i jönköping :)

RSS 2.0