Dag 18: känslor

De går som en berg och dalbana, upp och ner!

Don't fly away from me...

...because I love you <3
Bild från weheartit

time to think of the mistakes....


Dag 17: Ett ögonblick


Paus

Jag känner inte för att blogga så mkt just nu. Så jag tar en bloggpaus! Vi får se hur långvarig den blir, men återkommer när jag har lust igen, det kan bli om 2 dagar igen elr om en månad. Det återstår att se!

Spanska!

Spenderade gårdags kvällen med spanska eleverna. De hade lite uppträdanden m.m. Riktigt kul vare o nu vill man ju se dem igen! ;)
Såhär snygga var de när de dansade:

Nationella!

Igår klarade jag av mina två första nationella prov, muntligt i svenska och engelska. Det gick bra o nu är de bara alla de andra kvar... Vi fortsätter med dem nästa vecka!
Helt opassande bild till inlägget - men tycker bilden stämmer så bra in på verkligheten att jag var tvungen att visa den ;)

Helgen!

Har firat mamma som fyllt år i helgen. Det var mysigt med massa godsaker ;)
Om ni räknar ballongerna vet ni hur gammal min mamma är ;)

Ooops!

Dålig uppdatering, jag vet! Kommer upp ett inlägg här idag elr imon där jag berättar vad jag haft för mig :*

Titanic 3D

Var på bio i måndags me Julia. Den här gången blev det titanic i 3D. Det är precis samma film som det alltid varit, bara att den är i 3D och på bio såklart. Lätt sevärd säger jag bara även om inte 3D effekterna var de bästa. Ni som inte har sett den måste se den, jag tror snart jag har sett den 10 gånger ;)
Det går inte ladda upp bilder, så det får bli bildfritt :S

Fright Night

Gillar du vampyrer? Då är detta en film för dig! Den handlar om en kille som får en ny granne. Det visar sig att han är en hemsk vampyr. Det står att det ska vara en skräckfilm, men det tycker jag inte att den var även om den var sjukt bra, den var mer en thriller :P Men som sagt tycker jag att den var sjukt bra, jag var tvungen att se på den två gånger haha ;) Så heltklart sevärd!


Bättre sent än aldrig!

Glad påsk! Har haft fullt upp med att umgås med släkten o äta ägg m.m så jag har inte hunnit blogga. Men nu kände jag att det var dags. Jag har haft en mysig påskhelg med mycket mys och godsaket ;) imon blir det bio innan det är dags för skola på tisdag. Hoppas ni haft en lika bra påsk som jag! :)

Horrible bosses

Vad vore ett lov utan en film? Har sett två filmer. Den ena är horrible bosses. Den handlar om tre killar som alla hatar sina chefer. De kommer då på att de kan döda dem så att de blir av med dem! Men det är kanske inte så lätt som de tror.. Det är en komedi och den var verkligen kul ;) Så helt klart sevärd! :) Lite senare kommer ännu en recension ;)

The sims!

Vädret är vekligen skit! Kallt som fasen o bara några få solglimtar, inte okej! Det är ju ändå april nu! Men ibland kan det faktist vara bra med dåligt väder, då får man en anledning att vara inne o nörda. Igår dammade jag av mitt gamla the sims3 o sen var jag fast. Satt typ nästan fem timmar igår o ska börja spela nu :P Men det är ju så sjukt kul, ibland är det kul att nörda även om man blir beroende. Så nu vet ni vad mitt påsklov kommer bestå av, haha nedå jag ska hitta på andra saker också. Men idag ska jag nörda lite o så får vi se vad som händer framåt kvällen ;)

RSS 2.0