Utklädningen

Såhär såg jag ut idag:
Kan ni gissa vem jag föreställler?

Här är jag o vampyren Faranak:

Kunde ni se vem jag föreställer? inte? Här har ni svaret iaf:


btw drar jag till mormor imon kväll o stannar till måndag. Därför blir det antagligen ingen eller iaf dålig uppdatering! På återseende 7/6-11

Fix

Hejsvejs! Håller på att fixa det sista inför utklädnignen imon. Imon ska nämligen alla nior på skolan ha "spex". Vad jag ska vara det får ni se imon... Hoppas kortet blir bra nu bara. Medans ni väntar bjussar jag på en bra låt!


Morsdag

Idag är det mammas dag! Så när vi vaknade idag följde vi me henne på picknik. Vi åt b.la. kanelbullar mumms! Det var riktigt mysigt o solen sken. Men nu har det börjat regna igen.

Imon börjar den näst sista veckan på söder! Men nu dör snart min dator så jag avrundar me en liten bild!


Rain & Rain

Drog till halmstad me mamma o bror idag. Köpte lite saker till "spexet" på tisdag. Bilder kommer då. Köpte även det sista till skolavslutningen och avslutningsmiddagen. Så nu är allt fixat o klart!

När vi kom hem öste regnet ner... det betyder att det var filmtajm! Kollade på Inception med b.la. Leonardo DiCaprio i rollerna.

Filmen handlar om mr. Cobbs som typ ska "plantera" en dröm hos en kille så att han gör rätt val. Men det är visst inte helt lätt...

Jag tycker att filmen var helt okej, men inte superbra. Den var ganska invecklad, så det gällde att hänga me hela tiden. Sen tyckte jag att den var lite för lång på sina 145 min. Men i helhet var den bra.


C ya!

Lifes is made for dance

Hade danskväll igår i falkhallen me alla 9:or i falkenbergskommun. Var väl inte så supertaggad innan direkt... Men så sjukt kul va de :D Dansade dock bara me söderelever, men ändå. Det är verkligen en kväll att minnas. 

Förövrigt var det sista fredagen på söderskolan, ever! Nästa fredag är vi lediga o fredagen efter är det avslutning. Vi har tre någorlunda riktiga skoldagar nästa vecka o veckan efter bara roliga saker, sen är det över. Känns skönt att det börjar närma sig sommarlov, men ändå lite vemodigt att lämna söder...

<3

Orienteringen....

...gick väl sådär. Det började bra, klarade de fyra första snabbt o lätt alldeles ensam. Men femman var inte lätt... när jag hade letat ett tag kom Faranak o hjälpte mig, men vi kunde inte hitta den, så efter ytterligare några minuter kommer parama (vi var de sista som blev ivägsläppta). Tillslut efter 25 min hittar vi den mitt blan enmiljard taggiga buskar -.- Så gjorde vi de resterande sju tillsammans, de var dock inte så svåra. Vi kom sist i mål på våra 78 min, övriga hade mellan 30- 60min. Men vi hade iaf tur me vädret. Solen sken o det var lagom varmt när vi sprang, men så fort vi kom in började det ösregna o det gör det fortfarande :PSOLO!

Idag damp nya solo ner i brevlådan. Kvällen kommer alltså att se ut såhär: mamma byter bo, rätt kul faktiskt :P o sen ska jag krypa ner i sängen me solo. Allt för att bli så taggad som möjlgt till orienteringen som väntar imon....


med snygga kenza på framsidan!

UPDATE!

Har inte bloggat på några dagar nu... har helt enkelt inte haft lust. Här ät iaf helgen i stora drag:

Torsdag: hade värsta magvärken, typ mensvärk fast mkt värre o mitt i magen. Det blev att ligga i sängen hea dagen tsms med en värmekudde o mängder me proviva.

Fredag: åkte till pappa o träffade FRIDA :D

Lördag: Dag tsms med kusinerna, det var verkligen längesen. Vi cyklade två mil och fick för oss att åka på bio. Vi såg pirates of the carribean 4 i 3d. Recension nedan.

Söndag: Softardag. Har varit sjukligt trött idag o inte gjort någonting.

PIRATES OF THE CARRIBEAN 4:
Ja, vi var då o såg denna filmen igårkväll.

Filmen handlar om kapten Jack Sparrow. I den här filmen är han påväg till ungsomen källa... men stöter på en del problem på vägen. Jag älskar de tre andra filmerna väldigt mycket och denna var inget undantag. Det fanns bara en nackdel och det var att will turner inte var med. Den handlade bara om Jack o sen en ny tjej som hette Angelica, men jag saknade en kille till. Slutet förberedde mig på en femma, så vi får hoppas på det!

Vi såg den i 3d. Jag har aldrig sett än 3d bio innan (mer än på liseberg). Det var spännande, man var verklige n inne i filmen på ett helt annat sätt. Men det var inte så många effekter som liksom "rörde vid" men helt okej var det, det gör jag gärna om.


Operation Dagsverke

Idag har vi haft operation dagsverke. Det innebär att man jobbar (antingen hemma eller på ett företag) istället för att gå till skolan. Pengar man har tjänat ihop ska man sen ta med sig till skolan så ger man dom till fattiga eller utsatta barn. Jag hängde me mamma till Spiran. Det var kul o jag fick ihop några hundra.

EurovisionSongContest 2011

Winner 2011:


Sveriges bidrag som hamnade på tredje plats!


Mina två favoriter som hamnade på femte (danmark) och åttonde (Irland) plats:Now it's over

Kom hem igår kväll efter en sjukt nice klassresa. Vi befann oss i Göteborg från i torsdags morgon till igår kväll. Torsdagen ägnade vi åt att flänga runt på universeum o bli genomblöta på LISEBERG :D Lördagen spenderades på paddan-båten och på stan. Så sjukt kul va det, så har bara en sak att säga TACK 9C <3

får se om det kommer någon bild sen.... Nu ska jag iaf kolla på film eller bara softa är sjukt trött...

Äntligen...

funkar det att blogga igen! Har inte funkat att blogga på hela veckan :S aja nu verkar det funka iaf. Inte för att det har hänt något speciellt egentligen, har klippt mig- bilder kommer. Sen så drar jag på klassresa till göteborg och efterlängtade liseberg imon o stannar till fredag. Så tyvärr kommer det gapa tomt här fram till helgen. Men aa, jag lever iaf! Kram

Hemarbetsdag!

Hej hopp!
Idag har jag haft hemarbetsdag. Det innebär jobba hemma. Vi fick dock mest praktiska uppgifter. Vi ska städa rummet, laga en måltid till familjen, vara aktiv utomhus och ta igen missade skoluppgifter. Min rum var ganska fint sen innan så jag har bara plockat iordning lite. Maten får vänta tills imon eftersom det bara är jag o min bror hemma just nu. Och sen är det det där med att vara aktiv.. hmm... har kanske inte lyckats så bra med att sitta ute o läsa en stund men vi får väl se, dagen är inte slut än.... Sen har jag inget att ta igen, så ikväll blir det talang, bonde söker fru och FREDAGSMYS!
Ciao!
Har förresten lagt till en nedräknare till skolavslutningen i headern :)

@school

Nu är det lunch! Har haft matte och övat på gamla np, för imon smäller det! Om jag laddar upp med mycket choklad o annat gott så kanske det kan gå vägen. Nu måste jag bara plugga på tilll no provet som vi också har imon... Sen på fredag är det hemarbetsdag! Men nu ska jag iväg o äta innan maten tar slut... Ciao

Det närmar sig...

...klassresa för oss! Om en vecka och en dag så drar klassen till göteborg! Så idag har vi fixat packlista m.m. Ska bli sjukt kul! Blir bla. liseberg och universeum. Men först blir det massa prov o skit som tex. två np i ma, wooho! Engelskan däremot har vi klarat av nu, så nu gör vi musikvideos, det är riktigt kul! Nåja nu måste jag leta upp min laddare innan datan dör...
c ya!
vårig bild som behövs som förebild för det idag ovåriga och kalla vädret!

Majbrasa 2011

Här är vår "majbrasa" som vi tände på i helgen. Det var riktigt varmt o gott att stå o kolla på den och samtidigt prata strunt me mormor o morbror.

RSS 2.0