Dead or alive?

Hejssvejs!
Just nu befinner jag mig hos mormor. Tänkte bara tala om att jag lever. Var i jkpng o shoppade igår. Kan ju visa några fynd o blogga mer om vad jag har hittat på när jag har kommit hem.
GOTT NYTT ÅR!

Hoho!

Ja då var det bara två dagar kvar till julafton :D
Just nu befinner jag mig hos mormor och kommer vara här tills imon. Sen kommer jag vara lite här och där fram till 2:a januari. Så uppdateringen kommer inte ligga på topp...
Så om vi inte hörs innan julafton önskar jag er en GOD JUL!

Piccs


Jullov

Nu är det äntligen min tur att gå på jullov. De flesta från gymnasiet fick lov redan i fredags :O
Igår hade vi iaf pyssel/städdag. Jag valde att baka. Vi var inte så många som valde det så det var riktigt roligt! Idag har vi ätit upp alttihop och sjungt julssånger. Fick ju även betygen som jag är nöjd med :)
Nu ni ska jag faktiskt gå ut (a) trots att det är typ 10 minusgrader. Men det ser så fint ut och jag tar med mig kameran så får vi se om det blir några bilder.
Fast ALLRA först måste jag äta något :P
Sist men inte minst så e ja sur på Ung&Bortskämd, hur kan TIM-JOEL åka hem?! Blev lika förvånad förra gången när ELLINOR åkte ut. Jag säger som TJ sa " jag har sagt ända från början att Karolina eller Paulina borde åka ut" . Men det kommer säkert bli så att nån av dem vinner bara för det :/
Aja sluttjajtat nu! Ha det!

Youth in revolt

Hallå där, kött o blåbär!
Idag har jag:
1. sovit
2. åkt pulka typ en halvtimme för att det inte gick
3. kollat på film o ätit popcorn
ja, det var min mycket aktiva dag det.
Nu till filmen. Den hette Youth in Revolt. Den va lite konstig men lite rolig på vissa ställen. Annars va den typ som en vanlig film. En udda kille blir kär i en tjej o gör sedan allt för henne... orkar inte förklara noggrannare. Jag tycker den va ok så om man inte har något att göra kan man ju se den. Jag ger den betyg 3 av 5.

Tidningskungen!!

Vill du få en gratis prenumeration från tidningskungen.se? Läs vidare!
Det är nämligen mycket enkelt. Allt du behöver är en blogg och en email. Sen skriver du ett inlägg om tidningskungen.se. Sen väljer du vilken av följande tidningar du vill prenumerera på: Allt om vetenskap, Allt om Whisky, Café, ELLE eller Hemmets Journal! När du har bestämt dig mailar du  [email protected] där du länkar till ditt inlägg och vilken prenumeration du valt. Klart!
Tidningskungen är en bra hemsida där det finns flera 1000 olika tidningar på olika språk. Det är perfekt att gå in där och klicka hem en prenumeration till någon i julklapp eller någon som fyller år. Det finns GARANTERAT något för alla!
OBS! Detta gäller bara fram till julafton!

Merry X-mas everybody

Jag har verkligen fått det där "God jul önskar Emelie(emme" på hjärnan nu efter att ha skrivit det på ett antal julklappar. Var tvungen att hjälpa mamma också. Men faktum är att jag tycker det är bland det roligaste med julen.
Jag har ju också lyckats fixa snö här på bloggen som ni säkert har märkt!
Nu till det jag egetligen hade tänkt skriva. När jag kollade på robinson-finalen innan (ja, jag e en robinson nörd) och såg Erik vinna så tänkte jag bara "men shit va han e lik nån, som jag inte kommer på vem". Sen när jag sätter mig här vid datorn ser jag en bild på blondinbellas blogg på hennes ex. Nils:
Erik?

Nils?

Asså e det bara jag elr e de j*vligt lika....?
Go natt så hörs vi imon I hope :)

Tv-kväll

Har spenderat hela kvällen framför tv:n. Började med att kolla på Kommissarie Späck som jag hyrde innan idag. Det är en parodi på Beck. Den är faktiskt ganska rolig och helt klart sevärd. Roligast måste nog ändå va att han i Beck som heter Gunvald hette Gurnvald x)
Sen blev det robinson. Final imon!
Jag har även fått reda på att pirates of the caribean 4 kommer ut på bio om fem månader, måste se!
Gött nu att sista riktiga skoldagen är avklarad. På måndag har vi pyssel/städdag och på tisdag avslutning, sen är det äntligen jullov.
Kramizar

Bad upwake

Vaknade med feber idag... Dock inte helt oväntat eftersom jag inte mådde så bra igår heller. Blev ju då att vara hemma från skolan idag. Har iprincip sovit hela dagen och nu har jag piggnat till. Så imon blire att gå till skolan. Det är ju sista veckan nu :D (plus pysseldag på måndag och avslutning på tisdag) Sen e det Loooov!
Ha det!
bild från en grillutflykt i höstas

SATC

Igårkväll var det äntligen min tur att se den om talade filmen satc (sex and the city) hur jag nu kunnat undgå det? Den var iaf helt i min smak, romantisk och rolig utan att vara för överdriven. För er som inte har sett den kan jag bara säga: Se den! Den ahndlar om fyra tjejer som är 40+ och har "problem" i deras förhållanden. Jag ger den helt klart högsta betyg! Nu ska jag bara se tvåan me, som jag förövrigt vann soundtracket till för ett tag sen ;)

Klappat och klart (nästan)

i helgen var jag iväg o fixade de sista julklapparna :D Var i halmstad i lördags och igår var jag i Ullared. Blev nöjd med inköpen.

Förrra veckan var det extremt mkt plugg. Men denna veckan har vi nästan ingenting, spanska redovisning på fredag bara x) Hoppas bara att allt slit från terminen visar sig i betygen som sätts på fredag :O

Jaja nu ska inte tråka ut er mer för då kommer jag dö av hunger. Ska äta o sen blire Ung o bortskämd!

ciao!

I december 2010

Idag är det första december och det är plugg som står på listan. Jag har pluggat ett tag nu, men har fortfarande lite kvar i no:n. Vi har så sjukt mkt denna veckan. Men liiite bättre blire me härlig julmusik från julradio.se i bakgrunden. Har dock bestämt mig för att sluta plugga klockan åtta o då bänka mig framför tv:n o kolla på bonde söker fru.
Hoppas ni har det bra o att även ni har börjat få lite jul-feelings :)



lilla jag med blocket i högsta hugg!

RSS 2.0